Az igazi tél

Mostanában, amkor reggel kinézek az ablakon deres a táj, és néha úgy csúszik az út, hogy nincs is kedvem elindulni.  Igaz, ez nem kedv kérdése….

S hogy hogy is jön mindez a szalaghímzéshez?  Hát azt vetettem észre, hogy egyre többen találjátok meg a lapomat, és egyre többen fogtok bele ebbe a kézimunkába is. Gondolom többen vagyunk így, hogy kimozdulni sincs kedvünk, és inkább valami alkotó tevékenységgel ütjük el az időnket.   A Ti hímeztétek oldalon már jó sok kép árulkodik arról, hogy bizony nem is olyan nehéz szalaggal hímezni, és arról is, hogy nagyon szép dolgokat lehet készíteni.

Újabb öltéseket és mintaötletet pedig hamarosan teszek fel a szalaghímzés.hu lapjaira.

Addig is remélem, öltögettek, s ha meg akarjátok másoknak is mutatni szalagos műveteket, hát csak küldjtek róla egy képet!

M.I.Eszter

2 hozzászólás

 1. martuska65:

  Kedves Eszter!

  Teljesen véletlenül akadtam erre a honlapra-keresztszemes mintát keresgéltem. Nagyon megtetszett amit itt találtam . Én is szivesen kipróbálom ezt a technikát bár egyenőre nagyon kezdő szinten hisz ilyet élőben még nem is láttam. Tisztaszivemből gratulálok a munkáidhoz csoda szépek.Ha lesz siketélményem azonnal megosztom veled . További sok siert kivánok,én is kifogom próbálni.

  Üdvözlettel Simonné Tatai Márta

 2. M. I. Eszter:

  Kedves Márta,

  Örülök, hogy tetszik ez a technika is. Ha keresztszemeseket varrsz, akkor nem lesz nehéz ebbe is belefogni. Az eredmény itt hamarabb látszik, és mutatós darabokat készíthetsz szalaghímzéssel is.

  M.I.Eszter

Üzenet: