Az elmúlt hetek eseményei

Nagyon nagy meglepetés ért, amikor az oldal elindítása után pár nappal már meg is kaptam az első szalagokból hímzett képet egyik kedves olvasómtól.

Aztán csak jöttek a képek, egyik a másik után.  Ma is tettem fel egyet.  Úgy látszik tényleg szügség van erre az oldalra.

Mostanában azonban egy kicsit mással voltam elfoglalva, s hanyagoltam is kicsit ezt az oldalt.  De lett is eredménye a ténykedéseimnek, hiszen ma indult útjára a webáruházam, ahol terveim szerint sok féle kézimunkákat fogok elérhetővé tenni azoknak az olvasóimnak is, a ki esetleg vidéken olyan helyen élnek, ahol a madár jár ugyan, de kézimunkabolt nem sok van.

A Foltvarázs Kézimunka Webáruház lapjain szeretnék majd olyan szalagos készleteket is bemutatni Neked, amivel kipróbálhatod, hogyan varázsolódik elő a szalagos minta a kezeid alatt.  Erre már nem is kell sokat várnod.

Addig is, ha kedved tartja, kukkants be ide:

Foltvarázs Kézimunka Webáruház

Hamarosan pedig Karácsonyi minta-ötletekkel jelentkezem.

M.I.Eszter

3 hozzászólás

 1. nana56:

  Kedves Eszter!
  Gratulálok a munkádhoz, ez az áruház is jó ötlet, hiszen a vidéken élőknek nagy segítség a hobbijukhoz. Szalagok is lesznek a webáruházban? Nekünk vidékieknek iszonyú nehéz a jó minőségű szalagok beszerzése, biztos mások is vásárolnának.

 2. M. I. Eszter:

  Szia nana56!

  A szalagok is tervben vannak a Foltvarázson, sőt tervezek komplett csomagokat is.
  A jó minőségű szalagokat nem csak vidéken nehéz beszerezni sajnos, itt sem könnyebb a helyzet, de azért keresem a forrásokat. :) És a választék is bővül mindenképpen.

  M.I.Eszter

 3. marcsi1949:

  Kedves Eszter! Köszönöm , hogy itt lehetek! Nagyon szépek a munkáid. Én még csak “kóstolgatom” most tanulom a szalaghimzést. Nagyon tetszik,remélem előbb vagy utóbb sikerül elsajátítani nekem is. Tovabbi szép napot kívánok! Üdv. Marcsi

Üzenet: